Meze Empyrean  hoofdtelefoon

 

De Meze Empyrean is een van de meest innovatieve en best klinkende hoofdtelefoons op de markt, ongeacht werkingsprincipe.

Meer dan 30 jaar onderzoek en ontwikkeling hebben geleidt tot de creatie van de eerste Isodynamische Hybride Array driver. Meze audio heeft samengewerkt met Rinaro om een nieuwe standaard in planar hoofdtelefoons te ontwikkelen. Het resultaat is een van de lichtste en meest geavanceerde planar drivers op de markt.

Met zijn dubbele spreekspoelen, speciaal gevormde drivers voor laag en hoog, zijn zeer hoge gevoeligheid en harmonische vervorming van < 0,1% over het gehele frequentiebereik, is de Meze Empyrean echt een ‘work of art’!

De klank van de Empyrean is volledig uitgewogen, zonder enige stress en met een perfecte open ruimtelijkheid en plaatsing die zijn gelijke niet kent. Zijn meeslepende muzikaliteit is ongekend. Kleuring, resonanties of vervorming zijn totaal afwezig. 

Het uitmuntende draagcomfort en  natuurlijke, stressvrije weergave staan garant voor uren lang genieten zonder luistermoeheid.

De Empryrean is een van de meest bejubelde ontwerpen van dit decennium en heeft Meze dan ook een legio aan awards opgeleverd. Bekijk ze op de website van Meze

Ten zeerste aanbevolen!

De Meze Empyrean wordt geleverd in luxe koffer en kost € 2999,-  

Leverbaar in Jet Black en Black Copper uitvoering.

 

 

Meze-99 lowMeze 99 Classic gesloten hoofdtelefoon €299,-