Meridian Sooloos Control 10

meridian sooloos

De Control-10 van Meridian Sooloos combineert, bediening en bron en cd-ripper in één apparaat. Aangesloten op een paar actieve DSP luidsprekers van Meridian Audio creëer je in een handomdraai een compleet digitaal audiosysteem van topniveau dat eenvoudige te bedienen is.

Het indrukwekkende 17 inch touchscreen van de Control-10 reageert razendsnel en verschaft onmiddellijke toegang tot je complete Meridian Sooloos muziekbibliotheek en, eenmaal aangesloten op het internet, tot een zeer ruime keuze aan internet radiostations en gestreamde muziek vanaf de internetdienst Rhapsody (indien beschikbaar). Het systeem is eenvoudig met opslag uit te breiden indien grotere muziekverzamelingen opgeslagen moeten worden. Dit kan bijv. door een (of meer) Control-15 extra aan te sluiten of een Mediacore 200 of Meridian Sooloos opslag in het netwerk te plaatsen. Zo kan het Sooloos systeem met de gebruiker blijven meegroeien.

In de Control-10 zit standaard audio rendering geïntegreerd waardoor de volledige verzameling van Meridian’s geluidsopwaarderende technologieën toegepast worden. Een superschoon digitaal signaal van hoge kwaliteit is het resultaat, klaar voor ieder digitaal muzieksysteem.

Het systeem is uiterst eenvoudig te installeren en kan op vele manieren bediend worden; via het 17 inch touchscreen, via een Meridian MSR+ systeem remote of via de Sooloos applicatie voor op de iPhone/iPad. De Control-15 is voorzien van een CD drive, die de muziek direct vanaf CD op de interne harde schijf zet. De bijbehorende albuminformatie wordt door het systeem automatisch uit muziekbibliotheken op het internet opgehaald en toegevoegd aan het muziekbestand op de server. Het enige wat u dus hoeft te doen, is de cd uit het doosje halen en één maal in de Control-10 stoppen. Enkele minuten later hebt u een perfecte kopie voorzien van alle albuminformatie op uw server staan.

Ons demomodel wordt nu aangeboden voor € 3250,-
De Meridian Sooloos Ensemble is nu te koop voor € 3000,-
meridian sooloos control 15 bild breit 670

[youtube id=”YOrxpgdovEM” width=”700″ height=”435″ autoplay=”0″ playhd=”1″]