Meridian DSP 3200 luidspreker

meridian dsp3200

Dankzij Meridian’s Digital Signal Processing (DSP) technologie levert een paar compacte DSP3200 luidsprekers een krachtig en ruimte-vullend geluid, vergelijkbaar met conventionele systemen die vele malen groter zijn.

Via het Meridian SpeakerLink systeem kunnen de DSP3200’s snel en eenvoudig op andere Meridian componenten aangesloten worden. Deze tweeweg luidspreker bezit een breedband-unit waardoor de DSP scheidingsfrequentie tussen beide luidsprekerunits erg laag, buiten het spraakgebied valt. Hierdoor levert de DSP3200 moeiteloos een geluid dat helder, open en ruimtelijk klinkt, ook op hoge volumes.

Als aanvulling op het perfecte digitale scheidingsfilter, zorgt de digitale signaalverwerking ook voor een dynamische bas protectie, waardoor de bas altijd uiterst precies en schoon klinkt, ook na langdurig luisteren op hoog volume. Op laag volume zorgt de DSP techniek juist voor een nauwkeurig gedoceerde hoeveelheid loudness voor een groots en volwassen geluid.

De Meridian AudioCore 200, digitale voorversterker, is de perfecte manier om al uw bronnen aan te kunnen sluiten op de Meridian DSP3200 luidsprekers. Ook kunnen via de AC200 de luidsprekers akoestisch perfect aan de opstelling worden aangepast. Technisch en optisch zijn beide producten perfect op elkaar afgestemd.

De DSP3200 kan op veel manieren geplaatst worden- op of in een meubel, op vloerstands, of met beugels aan de muur. De keus is aan u!
meridian dsp3200 audiocore200

meridian dsp3200 audiocore200 2

 

De AudioCore 200, digitale voorversterker,  is de perfecte manier om al uw bronnen aan te kunnen sluiten op de Meridian DSP3200 luidsprekers. Ook kunnen via de AC200 de luidsprekers akoestisch perfect aan de opstelling worden aangepast. Technisch en optisch zijn beide producten perfect op elkaar afgestemd.