Meridian AC 200 versterker

meridian audio core 200 f

De AudioCore voorversterker is de perfecte partner voor Meridian DSP-luidsprekers als bijvoorbeeld de DSP3200, DSP5200, M6 of DSP420 inbouwspeakers. De AC200 vormt het hart van uw Meridian audiosysteem. Al uw digitale of analoge bronnen sluit u aan op Audio Core 200 voorversterker, waarmee u kunt kiezen naar welke bron u luisteren wilt zoals, iPod, TV, CD of game en media-center. Via USB kunt u ook uw computer aansluiten op de AudioCore, die dan als externe geluidskaart fungeert. De AC200 is ook voorzien van een hoofdtelefoon uitgang.

Naast de bronkeuze is in deze kleine Audio Core ook Meridian technologie als Apodising filters en upsampling ondergebracht. Resultaat is dat zowel de analoge als digitale iPod of USB ingangen nog verder worden geoptimaliseerd, om de hoogst haalbare kwaliteit te genereren.

Via Meridian speakerlink (CAT5) is iedere Digitale luidspreker van Meridian simpel aan te sluiten. Hiermee hebt u ook direct toegang tot enkele krachtige DSP mogelijkheden, waarmee u in iedere omgeving de beste geluidskwaliteit uit uw luidsprekers haalt.

De nieuwe Meridian voorversterker in een nieuwe vormgeving voor de nieuwe generatie AV – randapparatuur. Het geavanceerde OLED display past de helderheid automatisch aan de omgeving aan, zodat het altijd goed leesbaar is. De AudioCore 200 is leverbaar in hoogglans zwart of wit en kost €1295,-

meridian audio core 200 c

meridian audio core 200 b