Meridian A 330W actieve luidspreker i.c.m. G92 DVD/ surround processor en G41 crossover versterker

meridian a330 w a330cw   g41 l

SUPER AANBIEDING!

Meridian on-wall actief luidsprekersysteem, een van de allerbeste luidsprekersystemen voor aan de wand! Meridian heeft een wandluidspreker ontwikkelt van uitzonderlijke klasse. Normaal moet je als gebruiker van een dergelijke systemen een matige klankkwaliteit accepteren, maar niet met dit Meridian luidspreker systeem.

Wij bieden u een systeem aan, bestaande uit 3 actieve opbouwluidsprekers, 2 stuks A330w frontspeakers en 1x A330cw centerspeaker, de bijbehorende Meridian G41 8-kanaals versterker en G92 surroudprocessor-DVD-player.

De slechts 10cm diepe luidsprekerkasten zijn gemaakt uit een combinatie van metaal en hout, zodat een extreem stijve en resonantievrije constructie ontstaat. Je hoort alleen de drivers, niet de wand. Als speakerunits maakt men gebruik van een uiterst stijve en lichte 18cm magnesium woofer, die wordt gecombineerd met een `ribbon` hoogunit. In het laag wordt de woofer nog ondersteund door een 20cm passieve radiator (BMR). De luidsprekers leveren een ongelooflijke detaillering en puurheid zonder enige scherpte. Een krachtige en precieze laagweergave maken het beeld compleet.
meridian a330 w   a330cw   g41 l
Dankzij de geringe diepte zijn de luidsprekers ook uitermate geschikt voor montage achter een geluidsdoorlatend projectiescherm voor de realisatie van een ultiem hometheater. Voor de aansturing van dit luidsprekersysteem is de Meridian G41 8-kanaals crossover versterker vereist, waarin de filtermodules gemonteerd worden. Voor de 3 actieve luidsprekers zijn 6 versterkerkanalen nodig. De twee overige versterkers in de G41 kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld een paar passieve surroundluidsprekers aan te sturen in een surroundsysteem.
G92 G41
Het Meridian on-wall systeem, bestaande uit 3 A330w wandluidsprekers (€ 2750,-/stuk) en 8 kanaals Meridian G41 Crossover versterker (€ 4750) en G92 Surroundprocessor (€5750) wordt nu compleet aangeboden van €18.750 voor €9.900,- De luidsprekers zijn zwart en het systeem verkeert in nieuwstaat! Ons demosysteem wordt geleverd met 1 jaar garantie.

Meridian on-wall 1

Het systeem is eventueel ook leverbaar inclusief het speciaal hiervoor ontworpen meubel, voorzien van 500 Watt subwoofer met 2 zeer krachtige 27cm woofers aan de zijkanten, tegenover elkaar. Omdat de krachten van de woofers ten opzichten van elkaar in tegengestelde richting werken, heffen de krachten op de behuizing elkaar op en blijft het meubel triliingsvrij, ook op hoog volume.
Het meubel is zo ontworpen dat de Meridian A330cw centerspeaker hier zeer stijlvol en onopvallend in op gaat.  Het meubel wordt i.c.m. de set aangeboden voor €3000,- (was €7250)

Meridian on-wall 2