Meridian 218 zone controller

meridian 218 front

De Meridian 218 Zone Controller biedt alle nodige functionaliteit om een Hi-Res audio zone te creëren.

De 218 biedt streaming functionaliteit als end-point voor het Sooloos music management platform en is ook te bedienen via Roon. Met de 218 kan dus muziek worden afgespeeld uit de eigen muziekbibliotheek, internetradio en streamingdienst Tidal. Daarbij kan de 218 ook hi-res MQA files decoderen en afspelen!

De 218 beschikt ook over analoge en digitale inputs, uitgerust met lipsync technologie voor perfecte integratie met digitale TV / video signalen. Naast de bronkeuze is in de 218 ook Meridian technologie als Apodising filters en upsampling ondergebracht. Resultaat is dat zowel de analoge als digitale iPod of USB ingangen nog verder worden geoptimaliseerd, om de hoogst haalbare kwaliteit te genereren.

De 218 kan via de analoge en digitale uitgangen met ieder audiosysteem worden gecombineerd en via Meridian Speakerlink (CAT5) kunnen er direct een paar Meridian DSP luidsprekers op worden aangesloten. Hiermee hebt u ook direct toegang tot enkele krachtige DSP mogelijkheden, waarmee u in iedere omgeving de beste geluidskwaliteit uit uw luidsprekers haalt.

De 218 is te bedienen via een eigen app en vanuit Sooloos of Roon.

Prijs: €995,-

meridian 218 rear

218 controller app

218 IP Control app