Lumin U1 mini digitaal transport

De Lumin U1 mini is rechtstreeks afgeleid van de U1, binnen het Lumin gamma het ultieme transport voor het streamen in de hoogste kwaliteit. De U1 mini deelt dezelfde processor als die van de U1. Het gebruik van de speciale Lumin U1-processor voegt upsampling en downsampling toe voor elke ondersteunde indeling – helemaal van 44,1 kHz tot aan DSD256 – en biedt maximale DAC-compatibiliteit en -optimalisatie. Net als in de U1 is de viervoudig klok verantwoordelijk voor een uiterst nauwkeurige timing, welke aan de basis staat voor een ultieme muziekbeleving. De interne afgeschermde schakelende voeding voorziet alle circuits op een betrouwbare en ruisvrije manier van stroom.

De stevige uit aluminium vervaardigde behuizing houdt alle invloeden van buitenaf effectief buiten de deur, zodat de interne elektronica optimaal zijn werk kan doen. Het heldere en  goed afleesbare display vergroot de streamingbeleving, maar kan desgewenst uitgeschakeld worden.

De U1 Mini beschikt over  maar liefst vijf verschillende digitale uitgangen om externe DAC’s van uiterst nauwkeurige digitale data te voorzien. De aansluitingen zijn verzonken onder de topcover zodat de pluggen aan het zicht worden onttrokken.

Net als de U1 ondersteunt de U1 mini ook DoP (DSD over PCM) via de optische en coaxiale uitgangen. De U1 mini speelt alle bestanden in hoge resolutie en best denkbare kwaliteit af, van MQA tot DSD, van FLAC tot WAV. Met de ondersteuning van TIDAL, Qobuz, Spotify en Airplay heeft u een gigantische discotheek tot uw beschikking. Met de gratis Lumin app geniet u op de meest eenvoudige manier van browsen, selecteren en afspelen van uw favoriete muziek en bedient u de streamer. Natuurlijk is ook deze Lumin streamer voorbereid voor Roon

Enkele highlights:

High End streaming transport
5 digitale outputs
2 USB outputs
DSD256
PCM384kHz
DSD 128 upsampling
4 low-noise cystal clock oscillatoren
DoP (DSD over PCM) via Optisch, Coaxiaal RCA, Coaxiaal BNC en AES/EBU spdif
Tidal High Res
Qobuz High Res
AirPlay
Roon
Spotify
TuneInn
Ethernet en USB ingangen
DSD lossless
PCM lossless
FLAC, Apple lossless, WAV en AIFF
MP3 en AAC

De U1 mini  is leverbaar in zwart en zilver en kost €2149,-

 

Lumin D2 Upgrade middels Sbooster!

Boost de muzikale prestaties van de Lumin U1 Mini met een verbeterde externe voeding!

Vehoog de prestaties van de Lumin U1 mini met de Sbooster BOTW P&P ECO MKII 15V-16V . Deze Sbooster voedingsupgrade vervangt de ingebouwde schakelende voeding. Deze voeding stoort en vervuilt het netwerk veel minder waardoor negatieve invloeden worden voorkomen en zelfs actief tegengegaan, met een betere weergave en werking tot gevolg. Prijs: €329,-

 

Sbooster verbindingskit ten behoeve van het aansluiten van een BOTW P&P ECO MKII voedingsupgrade Lumin D2. Prijs: €49,-