Lumin D2 netwerkspeler

De Lumin D2 iseen muziekstreamer met o.a. een Wolfson DAC, een interne voeding en een volledig gabalanceerd ontwerp. Het is Lumin’s hoogwaardige instapper in high end streaming!

Misschien wel het meest verbazingwekkende product in het LUMIN-assortiment. De Lumin D2 is de meest betaalbare manier om alle bekroonde LUMIN-muzikaliteit in uw muzieksysteem te brengen. En dat met behoud van dezelfde streamingfunctionaliteit, een goede Wolfson DAC en een volledig gebalanceerd ontwerp van zijn beroemde broers en zussen, opent de Lumin D2 een wereld van hoge resolutie netwerk- en internetstreaming.

De Lumin D2 bezit een snelle processor om DSD128 5.6MHz bestanden af te spelen. De D2 is uitgevoerd met Wolfson WM8741 DAC-chips, waarvan 1 chip per kanaal. Gigabit ethernet is aanwezig voor een stabiele netwerkverbinding. Natuurlijk is deze Lumin streamer voorzien van een volledig gebalanceerd ontwerp (evenals de overige leden van de Lumin-familie), inclusief XLR-uitgangen. De compacte behuizing is voorzien van een massief aluminium CNC-voorpaneel.

De Lumin D2 streamer is voorzien van alle gemakken en eigenschappen die het merk zo geliefd en beroemd hebben gemaakt. Van MQA tot DSD, van FLAC tot WAV, deze Lumin streamer speelt alle bestanden in hoge resolutie voor u af. Met ondersteuning voor TIDAL, Qobuz, Spotify en AirPlay kunt u kiezen uit miljoenen tracks. Met de gratis Lumin App geniet u van de meest eenvoudige manier van browsen, selecteren en afspelen van muziek en bedient u de streamer. En natuurlijk kunt u dit Lumin-product ook gebruiken in combinatie met Roon.

Enkele highlights:

Wolfson WM8741 DAC
Interne voeding
DSD 128
Volledig gebalanceerd
XLR uitgangen
Tidal High Res
Qobuz High Res
Spotify
Roon
AirPlay
TuneIn
iOS/Android app bediening
PCM 384kHz
DSD Lossless
PCM Lossless, FLAC, Apple lossless, WAV, AIFF

D2 is leverbaar in zwart en zilver en kost €2290,-

 

Lumin D2 Upgrade middels Sbooster!

Boost de muzikale prestaties van de Lumin D2 met een verbeterde voeding!

Vehoog de prestaties van de Lumin D2 met de Sbooster BOTW P&P ECO MKII 15V-16V . Deze Sbooster voedingsupgrade vervangt de ingebouwde schakelende voeding. Deze voeding stoort en vervuilt het netwerk veel minder waardoor negatieve invloeden worden voorkomen en zelfs actief tegengegaan, met een betere weergave en werking tot gevolg. Prijs: €329,-

 

Sbooster verbindingskit ten behoeve van het aansluiten van een BOTW P&P ECO MKII voedingsupgrade Lumin D2. Prijs: €49,-