Geneva Lab ontwikkelt compacte audio oplossingen voor thuis en onderweg. Prachtig gebouwd en met uitstekende geluidskwaliteit.

 

Acustica Lounge Radio: Sound twice its size.

De Geneva Acustica / Lounge Radio combineert een tijdloos design met het beste hifi geluid. De combinatie schudt elke ruimte wanneer er op hoog volume wordt gespeeld. We hebben een wekker toegevoegd zodat je elke ochtend wakker kunt worden met je favoriete muziek. De Geneva Acustica Lounge Radio is ‘s werelds meest elegante tafelblad HiFi DAB + / FM-radio met Bluetooth®. De kast van echt hout is afgewerkt met een bekleding van eco-leer, waardoor elke luidspreker een unieke textuur krijgt. Met een totaalgewicht van 3,21 kg voelt u de kwaliteit – alles is met Zwitserse precisie vervaardigd. De Acustica / Lounge Radio is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies uit een zwart, wit, cognac of rood lederen afwerking.

Prijs: €349,-

 

 

Touring S+, Worlds loudest small portable radio!

De volgende generatie Touring / S + is een draagbare DAB + / FM-radio en luidspreker waarmee u altijd en overal van uw favoriete muziek kunt genieten. Perfect voor avontuurlijke types, het levert een dramatisch verbeterd geluid en speelt tot 100dB! Tot 20 uur met één keer opladen, allemaal in een compact Zwitsers ontworpen ontwerp dat kan worden opgepakt, ingepakt en luid wordt gespeeld.

Stem snel af op DAB + en FM-radio met zes presets, gebruik Bluetooth® met auto-connect om binnen enkele seconden te streamen vanaf uw digitale apparaten of sluit hem rechtstreeks aan met een 3,5 mm jack. Dankzij de duurzame en krachtige oplaadbare batterij hoef je ook niet elke dag op zoek te gaan naar een stopcontact.De Touring / S + wordt geleverd in een select aantal kleuren – er is er een voor elk type persoonlijkheid en huis. Kies uit zwart, wit, cognac of rood leer.

Prijs: €229,-