EPSON EH-TW7200:   HD 3D-projector

tw7200w

Ideaal voor filmliefhebbers die op zoek zijn naar een indrukwekkende maar betaalbare Full HD-thuisbioscoopervaring, met ruime lens shift en hoge contrastverhouding.

Deze betaalbare projector biedt dankzij de 3LCD-panelen van Epson krachtige Full HD-beelden en superieure hoogwaardige beelden voor een breed scala aan content. Dankzij de gelijke lichtopbrengst wit en gekleurd licht van 2000 lumen kunt u overdag de nieuwste films bekijken in heldere en levendige kleuren, zonder in het donker te hoeven zitten.

Dankzij de ruime lens shift, krachtige zoomlens en gecentreerde lens kan de projector snel en eenvoudig in een groot aantal standen worden opgesteld zonder dat het beeld wazig of vervormd wordt. 

3D-thuisbioscoop

U kunt heldere 3D-content bekijken dankzij de lichtverwerkingstechnologie van Epson en een lichtgewicht, oplaadbare RF (Radio Frequency) actieve shutter-bril voor 3D-weergave. Met de projector kunt u ook heel eenvoudig 2D films in HD converteren naar 3D. U kunt dus genieten van nog meer 3D-content.

 

Key Features

Heldere weergave:    Lichtopbrengst wit en gekleurd licht van 2000 lm
Diepe zwarttinten:    Contrastverhouding van 120.000:1
Hoogwaardige beelden:    3LCD Full HD-technologie
Flexibele installatie:    Ruime lens shift

 

De EH-TW7200 wordt geleverd inclusief lichtgewicht RF 3D-bril en kost €1999,-,-

 

epson eh tw7200 rear