Music Center Connect HD

Hiermee kun je genieten van alle muziek van streamingplatforms (Qobuz, Spotify, Tidal, Deezer, internetradio…) of van je opgeslagen muziekbestanden. Ook een cd-speler is geïntegreerd!

Deze klasse-D versterker is voorzien van ICE Power-technologie en heeft een vermogen van 2×120 Watt. Ruim voldoende voor de meeste speakers. Ook is het apparaat voorzien van een uitgebreide reeks aansluitingen. Naast de standaard in- en uitgangen beschikt de Music Center BT HD over een optische ingang, een Wi-Fi-verbinding voor het afspelen van Hi-Res audiobestanden (Solo-modus) of het afspelen van audiobestanden van cd-kwaliteit (Muti-room-modus). Het is ook compatibel met het Apt-X HD-protocol, dat het afspelen van bestanden met een hoge resolutie tot 24-bits mogelijk maakt. Ook is er een pre-out-aansluiting voor een eindversterker. Op de SUB-uitgang kan een subwoofer worden aangesloten. Deze uitgang is voorzien van een instelbaar filter dat frequenties tussen 50 en 200 Hz dekt, waardoor een optimale compatibiliteit met de hoofdluidsprekers wordt gegarandeerd.

CD-sleuf

 

Aansluitingen Connect HD

De basisfuncties bedient u eenvoudig via de touch-gebruikersinterface onder de CD-sleuf. De RDS FM-tuner maakt deze zeer veelzijdige receiver helemaal af. Voor een optimale integratie in uw woonkamerinrichting is er ook een speciaal ontworpen standaard met kabelpad verkrijgbaar.

Simpel gezegd, dit is een van de zeldzame multi-functionele receivers, die ook een werkelijk hoogwaardige luisterervaring biedt.

 

Prijs  € 999,-

In combinatie met de Elipson Planet L geldt een speciale actieprijs van €1699,!

 

Amplifier
ICEpower ® 2 x 120W / 4Ω
Internal DSP 32bit / 192kHz

Radio
FM / DAB / DAB+ with 40 memories

CD player
MP3 / WMA / CDText Compatible

Bluetooth input
SBC, AAC, aptX, aptX HD Codecs

Auxiliary inputs
2x stereo RCA
1x stereo minijack

Optical input
TOS LINK input – up to 96KHz

Subwoofer output
1x RCA output with variable crossover (50 ~ 200 Hz / 12dB/oct)

Pre-output
1x stereo RCA output

USB
Compatible MP3 / WMA
+ 1A load current

Audio streaming
FLAC,WAV,ALAC,AAC,AAC+,MP3 codecs up to 24bit / 96kHz

Network
Wi-Fi 2,4GHz IEEE 802.11 b/g/n
Ethernet

Afmetingen 330 x 73 x 330 mm (L x H x D)