Dynaudio XEO 4 draadloze luidpreker

dynaudio xeo4 white pair

Het Deense Dynaudio levert met de XEO 3 compacte draaluidloze luidsprekers met echte high-end aspiraties.

Iedere luidspreker bevat naast twee speakerunits ook twee versterkers, één van 50 Watt voor de tweeter en één van 50 Watt voor de midden/laag weergever. Op de bijbehorende HUB zender sluit je eenvoudig elke bron (high-res digitaal optisch, coaxiaal, USB of analoog) aan en luister ernaar waar je maar wilt, draadloos tot 20 meter!

Bovenop de kast is een klein interface display geplaatst met infrarood oog voor de meegeleverde afstandsbediening en het eenvoudig bedienen van het speakersysteem. Met het Interface Display zet je het systeem aan en uit of verander je het volume en de input. Daarnaast geeft het je direct informatie over volume niveau, input, verbinding met de XEO Hub en standby/on. Aan de achterkant van de luidspreker bevinden zich enkele schakelaars voor diverse instellingen.

– Speaker Position EQ: schakelaar waarmee het geluid op drie manieren aangepast wordt aan de positie van de XEO 4 in de ruimte; vrijstaand, tegen een muur of in een hoek.
– Één Schakelaar wijst de desbetreffende luidspreker zijn plek toe. Links , rechts of mono.
– Zoneschakelaar, waarmee je de luidspreker toewijst aan één van drie mogelijke ruimtes of zones. Multiroom is dus mogelijk met dit systeem!

Zoals u ziet is de XEO4 een uiterst geavanceerd luidsprekersysteem, maar heel eenvoudig in gebruik.
 
dynaudio xeo hubdynaudio xeo hub backDynaudio Hub zender

Hoe klinkt dat nou… Fantastisch, als een zeer goede conventionele bedrade luidspreker.
Als je bedenkt dat een veelzijdige versterker bij de prijs is inbegrepen dan wordt ook al snel duidelijk dat dit luidsprekersysteem eigenlijk echt een koopje is, met ongekende prijs/kwaliteit verhouding. De vakpers is in ieder geval unaniem zeer lovend!

De luidsprekers kosten €850,-/stuk en zijn leverbaar in zijdeglans zwart en wit.
De Hub zender kost €250,-

dynaudio xeo4 blackwhite       dynaudio xeo4 topdynaudio xeo 4 blkpxaward