Dan Clark ÆON 2 Black gesloten hoofdtelefoon

 

De ÆON 2 Noire is de nieuwste editie van de bekroonde ÆON 2 gesloten hoofdtelefoon en onze eerste keus als u op zoek bent naar een gesloten hooftelefoon in het hogere segment. De ÆON 2 Noire is voorzien van een metallic zwarte lak en geperforeerd oorkussens.

Door het lage gewicht, de comfortabele Nitinol hoofdband en de uniek gevormde earcups ziet deze hoofdtelefoon er niet alleen mooi uit, het draagcomfort is onovertroffen. Wil je deze prachtige ÆON 2 na gebruik weer opbergen, dan kun je de koptelefoon met het nieuwe slimme vouwmechanisme tot een uiterst compact pakketje opvouwen en veilig bewaren in de meegeleverde travelcase.

Vanuit de fabriek wordt deze koptelefoon geleverd met een afneembare hoofdtelefoonkabel. De kabel heeft een 3,5mm hoofdtelefoonaansluiting zodat deze eenvoudig kan worden gebruikt in combinatie met een Hi-Res muziekspeler of smartphone. Door de kabellengte van 2 meter is deze hoofdtelefoonkabel ook uitstekend geschikt voor thuisgebruik. De fabrikant levert een handige 6,3mm verloopplug mee, zodat deze hoofdtelefoon met een brede selectie aan audiocomponentenversterkers kan worden gecombineerd. Gebruik je liever een gebalanceerde 4-pin XLR hoofdtelefoonkabel, dan is deze ook optioneel bij ons verkrijgbaar.

De ÆON 2 is een topklasse hoofdtelefoon voor een hele goede prijs. Warm aanbevolen!

De ÆON 2 Noire kost € 999,-

 

Test Hifi.nl Misschien lijkt de Dan Clark AEON 2 Noire niet direct bijzonder, maar schijn bedriegt. Gewapend met technologie, patenten en een licht gewicht, laat deze hoofdtelefoon ons bewogen achter.

Review HometheaterhifiI think you would have to spend significantly more money to get noticeably better sound quality. The Dan Clark Audio AEON 2 Noire is one of my new favorites and it has my highest recommendation.