Bluesound Soundbar

Bluesound Soundbar wall

De PULSE SOUNDBAR mag dan wel gemaakt zijn om perfect onder uw televisie te passen maar het is veel meer dan “alleen” een soundbar. Als eerste hifi multiroom soundbar heeft u toegang tot een hoogwaardige geluidservaring in elke kamer. Het verrassend eenvoudig ontwerp zorgt voor een verbluffende kwaliteit van 24-bit/192Ghz hifi geluid zodat muziek, films, sport, games en concerten een volledige meespelende geluidservaring is. Horen is geloven.

Dit revolutionair alles-in-een hifi systeem heeft 120 watt aan vermogen geproduceerd door 6 individuele versterkers die 8 luidsprekers aansturen. Deze zijn verwerkt in ge•soleerde aluminium kamers voor een vol, dynamisch bereik en een verbazingwekkende basweergave. Dit alles wordt aangestuurd door een krachtige multicore processor die ook in smartphone en tablets te vinden zijn. Met het ingebouwde BluOS multiroom systeem en de streaming app heeft u altijd uw multiroom systeem in de hand met de mogelijkheid om studio-waardig geluid te streamen doormiddel van de Master Quality Authenticated (MQA) audio codec. De eerste soundbar in de wereld die dit kan.

Of het nou donder is, een explosie, een oorlogskreet of een elektrische gitaar, de PULSE SOUNDBAR zorgt ervoor dat u geluid ervaart als nooit tevoren. Als werelds eerste hifi soundbar kan de PULSE SOUNDBAR elke laag en detail van muziek u adembenemend laten ervaren, van muziek tot film. Door het toevoegen van 2 Pulse Flex speakers als achterspeaker maak je er een echt Dolby-surroundsysteem van!

 

Met de PULSE SOUNDBAR hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de limitaties van het luisteren naar uw muziek, op de manier waarop u dat wilt. Met verschillende instellingen, waarvan 2 dialoog-, een wijde muziek- en een wijde film-modus is de PULSE SOUNDBAR even divers als geweldig.

Dankzij de kracht van BluOS heeft u de PULSE SOUNDBAR volledig onder controle. Intuïtief en efficiënt, de BluOS app maakt het navigeren door uw muziek bibliotheek ontzettend makkelijk en geeft u tevens toegang tot verschillende streaming-diensten.

Met een uitmuntend diepe basweergave levert de PULSE SOUNDBAR meer dan genoeg vermogen om zeer precies de kracht van uw favoriete bas te laten bulderen. Als u toch meer bas wilt hebben heeft u meteen de juiste oplossing met de PULSE SUB, Bluesound’s draadloze subwoofer. Gemaakt om perfect aan uw PULSE SOUNDBAR te koppelen waarbij de PULSE SUB met alle gemak het gebulder van een stadion of een intense actie scene te laten horen.

Afmetingen: 14,1cm H x 107,3cm B x 7cm D Gewicht: 6,8kg
Bluesound-Soundbar-back
Set your digital music collection free.
•Stream je digitale muziekcollectie via je bestaande audiosysteem
•Stream internet radio en cloud music services
•Eenvoudige installie, en gemakkelijk uitbreidbaar
•Digitale en analoge input
•USB input
•Subwoofer uitgang cinch of via draadloze verbinding
•Intuitieve bediening via iOS of Android app
•Verkrijgbaar in zwart of wit

SOUNDBAR-Kickstands