Bluesound Node

De NODE is de muziekstreamer van het Bluesound-systeem. De NODE is een audiofiele (draadloze) muziekspeler met 24-bit weergave en een hoge gebruiksvriendelijkheid. De Node N130 is de vernieuwde versie van de Node 2i en beschikt nu over een snellere processor en meer aansluitmogelijkheden.

De Node netwerkspeler sluit u gemakkelijk aan op uw bestaande installatie, zodat alle muziek die via het netwerk beschikbaar is met hoogwaardige weergavekwaliteit weergegeven kan worden. Dankzij een fraaie en intuïtieve app is de bediening een fluitje van een cent en vind je gemakkelijk de gewenste muziek of radiozenders.

Hij is ook te gebruiken als draadloze voorversterker voor je bestaande stereo- of surroundinstallatie. Dankzij de hoogwaardige constructie past de NODE zelfs bij echte high-end installaties. Hij ondersteunt bovendien hoge-resolutiegeluid tot 24-bit/192kHz, zodat je kunt streamen met maximale geluidskwaliteit.

Aangedreven door de allernieuwste Quad-Core 1,8 GHz ARM® Cortex™ A53-processor en een 32-bit/384khz premium DAC-ontwerp.
HDMI eARC-connectiviteit, digitale, optische en analoge in-/uitgangsmogelijkheden, met bekabelde en draadloze hoofdtelefoon- en subwooferuitgangen.
Hi-res audiostreaming met toegang tot internetradiostations, muziekdiensten in de cloud en uw eigen lokale muziekbibliotheek.
Dual band Wi-Fi, Gigabit Ethernet en ondersteuning voor 2-weg Bluetooth aptX HD zorgen voor het afspelen van muziek zonder onderbreking.
Creëer en bedien een naadloos multi-room systeem met de intuïtieve BluOS Controller app.
Touchcontrols op het bovenpaneel met voorinstellingen.
IR-ingang en mogelijkheid tot leren op afstand – Bedien het met de optioneleBluesound RC1-afstandsbediening.
Maak verbinding met de BluVoice-vaardigheid in de Alexa-app en gebruik Amazons Alexa-spraakassistent om Spelers rondom het huis te bedienen.

MetAirPlay 2 kunt u muziek of podcasts afspelen vanaf draadloze stereocomponentenin uw hele huis – allemaal synchroon.
Set your digital music collection free.
•Stream je digitale muziekcollectie via je bestaande audiosysteem
•Stream internet radio en cloud music services
•Eenvoudige installie, en gemakkelijk uitbreidbaar
•Analoge of digitale input
•hoofdtelefoonaansluiting
•SPDIF optische en coaxiale uitgang
•HDMI-ARC input
•Cinch uitgang
•Intuitieve bediening via iOS of Android app

De Bluesound Node is leverbaar in zwart van €649 voor €549,-

MOMENTEEL is de zwarte versie uit voorraad leverbaar!-