Audiovector R3

R3 compacte vloerstaanders

De R3 serie van Audiovector bestaat uit een serie compacte modellen waarin een mengeling van evolutie en nieuwe vindingen samen komen. Audiovector heeft luidsprekers ontwikkeld zoals een vloerstaand model dient te presteren in hun ogen. Met een model dat in ieder interieur gemakkelijk een plaatsje kan vinden door de slanke vorm en hoogwaardige afwerking in Italiaans walnoot, zwart essen, Afrikaans rozenhout of zijdeglans wit.

Audiovector beschikt over eigen drivers voor de R3 zowel voor de lage tonen als de hoge- en middentonen. De behuizingen van de R series zijn gelamineerd voor extra stijfheid dankzij de ronde vorm. De ronde vorm voorkomt interne staande golven en resonanties. De luidsprekers staan op een geïntegreerde voet waarmee zij licht verend staan opgesteld om te ontkoppelen van de ondergrond.

De R3-serie levert een nauwkeurig geluidsbeeld met power en levendigheid die hun werkelijke grootte verloochenen. Deze luidsprekers laten de luisteraar verlangen naar meer. Het Audiovector Freedom Grounding®-systeem elimineert vervorming en verbetert de boventonen, verlaagt de ruisvloer en vergroot de beelddiepte en focus. Freedom Grounding® is weer een stap dichter bij perfectie. Alleen op Arreté-modellen.

Om optimaal te kunnen profiteren van de Audiovector-tweeters en de met de hand gemonteerde midden- / basdrivers die zijn gemaakt met Aramid Composite-membranen, is het voorste schot smal. Het resultaat is een soepele, brede, nauwkeurige geluidsdiffusie, die ongewenste diffractievervorming tot een absoluut minimum beperkt.

 

Uitvoeringen:

R3 Signature
Dit is de basis uitvoering. Voorzien van R-Evotech Softdome tweeter en Carbon mid-woofer en carbon woofer.

€5700,-/ set   Speciale kleuren/uitvoeringen tegen meerprijs

 

R3 Avantgarde
Deze uitvoering isoorzien van de R AMT tweeter en aangepaste filters voor nog meer transparantie en verfijning en carbon mid-woofer met fase-plug

€8650,-/ set   Speciale kleuren/uitvoeringen tegen meerprijs

 

R3 Arreté
Dit is het topmodel uit de lijn. Voorzien van de AMT-Arreté tweeter, Carbon woofer met faseplug, grounding Daarnaast is er een rear firing treble system voor een meer ruimtelijke weergave. Als extra specialiteit maakt de R3 Arreté gebruik van het Freedom Grounding Concept waarmee ongewenste zwerfstromen worden afgevoerd naar aarde. Andere speciale technieken in de R 3 Arreté zijn het DFF cross-over, de NCS Freeze technologie en het gebruik van Nanoprene demping materiaal. Hiermee behoort de R3 Arreté tot de beste speakers in zijn klasse!

€10.800,-/ set   Speciale kleuren/uitvoeringen tegen meerprijs

 

What Hifi *****    These compact floorstanders stand toe-to-toe with the best

 

review
“Its innovative design means that not only can it hold its own amongst the best of the rest at the price, but it’s room-friendly in both sonic and aesthetic respects too.”

Standaard uitvoeringen: White Silk, Black Stained Ash, Italian Walnut, African Rosewood