Audiovector R1

R 1 COMPACTE HIGH-END PERFORMERS

De R 1-serie levert een snelle respons met geweldige details en dynamiek. Het ontwerp maakt het hanteren van percussie en basnoten op een zuivere en natuurlijke manier eenvoudig. Deze 2-weg luidsprekers met achterpoort aan de achterkant gebruiken een niet-parallel druppelontwerp om interne staande golven te minimaliseren. Gebruikmakend van veel concepten die zijn afgeleid van hun grotere broers en zussen, R 6 en R 3.

De R 1-serie levert een nauwkeurig geluidsbeeld met zenuwen en stoten die hun werkelijke grootte verloochenen. Deze kleine wonderen laten de luisteraar verlangen naar meer. Het Audiovector Freedom Grounding®-systeem elimineert vervorming en verbetert de boventonen, verlaagt de ruisvloer en vergroot de beelddiepte en focus. Freedom Grounding® is weer een stap dichter bij perfectie. Alleen op Arreté-modellen.

Om optimaal te kunnen profiteren van de Audiovector-tweeters en de met de hand gemonteerde midden- / basdrivers die zijn gemaakt met Aramid Composite-membranen, is het voorste schot smal. Het resultaat is een soepele, brede, nauwkeurige geluidsdiffusie, die ongewenste diffractievervorming tot een absoluut minimum beperkt.

 

Uitvoeringen:

R1 Signature
Dit is de basis uitvoering. Voorzien van R-Evotech Softdome tweeter en Carbon woofer.

€2950,-/ set   Speciale kleuren/uitvoeringen tegen meerprijs

 

R1 Avantgarde
Deze uitvoering isoorzien van de R AMT tweeter en aangepaste filters voor nog meer transparantie en verfijning. Daarnaast is er een rear firing treble system voor een meer ruimtelijke weergave.

€4800,-/ set   Speciale kleuren/uitvoeringen tegen meerprijs

 

R1 Arreté
Dit is het topmodel uit de lijn. Voorzien van de AMT-Arreté tweeter, Carbon woofer met faseplug, grounding Daarnaast is er een rear firing treble system voor een meer ruimtelijke weergave. Als extra specialiteit maakt de R 1 Arreté gebruik van het Freedom Grounding Concept waarmee ongewenste zwerfstromen worden afgevoerd naar aarde. Andere speciale technieken in de R 1 Arreté zijn het DFF cross-over, de NCS Freeze technologie en het gebruik van Nanoprene demping materiaal. Hiermee behoort de R1 Arreté tot de beste monitor speakers op de markt!

€5850,-/ set   Speciale kleuren/uitvoeringen tegen meerprijs
Bijpassende Audiovector stands: €950,- / set

Standaard uitvoeringen: White Silk, Black Stained Ash, Italian Walnut, African Rosewood

 Jubileumaanbieding: Onze Walnut uitvoering + stands nu voor € 5100,-