Audiovector QR5

R 5, de nieuwe vloerstaander

De Audiovector QR 5 is de grootste luidspreker binnen de QR-serie. Dit maakt deze luidspreker de krachtigste uitvoering binnen deze serie. De tot in perfectie gedetailleerde hoge tonen zorgen voor uren plezier, zonder uw oren te belasten. De krachtige en dynamische bas zorgt ervoor dat alle muziek levensecht en op zijn best klinkt.

De tweeter van deze luidspreker, de fascia plate, is gefabriceerd uit één stuk Aerospace Grade Aluminum. Daarnaast is de tweeter met uiterste precisie afgewerkt, geglasstraald en geborsteld waarna deze is geanodiseerd in een fraaie Tungsten Titanium grijze kleur. De Gold Leaf Air Motion Tweeter beschikt over een roze-gouden verspreidende gaas, die fungeert als een S-stop filter. Dit zorgt ervoor dat sisklanken nauwkeurig worden gecontroleerd.

De nieuwe Audiovector woofers zijn in staat om over verschillende octaven binnen het frequentiebereik geluid weer te geven zonder enige vervorming. Dit resulteert in muziek die warm, precies en gedetailleerd klinkt, alsook dynamisch en muzikaal.

De Audiovector QR5 is leverbaar in echt walnoot fineer, witte zijdeglans of zwart hoogglanslak voor  € 3700 / set

Type:  3-weg vloerstaande luidspreker met vier drivers en AMT-tweeter.
Driver-aanvulling:  één AMT-linttweeter; een 6in. Pure Piston midrange driver; twee 6in. Pure Piston-basdrivers
Crossover-frequenties:  300Hz, 3kHz
Frequentiebereik:  25Hz – 45kHz
Impedantie:  4 ohm
Gevoeligheid:  91dB / W / m
Afmetingen (H × B × D):  1057 × 210 × 270 mm
Gewicht:  22,9 kg per stuk