Arcam BDP300 Blu-ray speler

arcam-bdp300-front

Voor diegenen die zowel grote waarde hechten aan serieuze beeld- en audiokwaliteit is de BDP300 eerste keus.

Omdat technologische innovaties op het gebied van videoprocessing elkaar snel opvolgen, hebben maar weinig specialistische Audio Video fabrikanten de sprong gewaagd naar de ontwikkeling van een eigen videospeler. Dat geldt niet voor Arcam. Met 10 jaar historie aan superieure DVD en BluRay spelers mogen de heren uit Engeland zich gerust tot een zeldzame categorie rekenen. Wij zijn dan ook trots om Arcam’s nieuwste 3D BluRay speler aan je voor te stellen – de Arcam BDP300.

De BDP300 is zeer puur van opzet. Een directer videopad is haast niet mogelijk. Het resultaat is een bijzonder vloeiende beeldweergave van zowel 2D als 3D films, vrij van zichtbare artefacten en levensecht. Vooral op het gebied van audioweergave heeft Arcam een naam hoog te houden. De Arcam BDP300 is voorzien van de topklasse Wolfson Audio 8741 DAC gevoed vanuit een nauwkeurige, lokaal gereguleerde voedingspanning. Arcam’s jarenlange ervaring tilt het muzikaal niveau van de BDP300 tot een klasse die je normaal alleen bij hoogwaardige stand-alone CD spelers zou verwachten.

Arcam heeft naast de audiovisuele prestaties veel geïnvesteerd in functionaliteit. Terwijl de gemiddelde BluRay speler je geduld bij het inlezen van een BluRay disc behoorlijk op de proef stelt, doet de BDP300 dit met ongeëvenaarde snelheid. Dat geldt overigens voor alle door de Arcam BDP300 ondersteunde codecs, inclusief JPEG, AVI en WMV. Uiteraard schakelt het HDMI V1.4a videoboard net zo makkelijk van 2D naar 3D content. De RS232 en IR aansluiting (RC-5) aan de achterzijde maakt besturing van de BDP300 in de geïntegreerde home cinema omgeving al even gemakkelijk.

Verkoop adviesprijs €1.349,=

arcam-bdp300-rear