Arcam AVR 550

Arcam AVR 550 surround receiver

AVR550 front

Arcam AVR550, is een even perfecte als betaalbare homecinema-receiver voor film- en muziekliefhebbers.  Zoals alle Arcam homecinema-receivers biedt de AVR550 compromisloze muzikaliteit en zet de maatstaf in zijn klasse.Arcam is een van de weinige specialistische audiofabrikanten die naast hoogwaardige stereo componenten ook de kennis en kunde in huis heeft om topklasse audio-video producten te ontwikkelen. Met de uitgangspositie dat alles wat klankmatig van belang is voor een stereo product dubbel zo belangrijk is bij een audio-video component, overtuigen de Arcam AV-series al bij de eerste klanken.

De nieuwe AVR550 surroundreceiver is het kleine broertje van de AVR850, maar bezit ook de laatste room correcting technology van Dirac Research, om de audio prestaties naar een nog hoger niveau te tillen. Dirac Live maakt het voor de dealer mogelijk om de akoestische prestaties van het systeem perfect aan te passen aan de kamerakoestiek van de gebruiker, voor de best mogelijke ervaring in de eigen luisterruimte.

Samen met Arcam’s legendarische versterkerterchnologie levert Dolby Atmos een fascinerend geluid, waarbij de audio overal aanwezig is, ook boven je. Of je nu luistert naar muziek, film TV-show of een game speelt, Dolby Atmos zorgt altijd voor een enorme impact. (Opmerking: voor een 7.1.4 systeem is een extra 2- of 4-kanaals versterker nodig) De Arcam AVR550 is uitgerust met de nieuwste HDMI technieken. De video en audio circuits ondersteunen alle huidige en opkomende technologiën. HDMI2.0a met HDCP2.2 4K “Ultra HD” en 3D video. Met de voedingsuitgang voor bijvoorbeeld Arcam’s rBlink is de AVR550 in een handomdraai klaar voor draadloze muziekweergave van alle denkbare muziekbronnen (BlueTooth aptX). Daarnaast is de bediening van deze krachtpatser dankzij de gratis iOS App waarmee je zo’n beetje alles kunt instellen en bedienen uiterst, comfortabel.

Uiteraard is er ook een bijpassende speler, de UDP411 met 3D. Een Multiplayer die uw (sa)cd’s even briljant zal weergeven als uw blu-ray films. Vanzelfsprekend? Zeker niet. Maar voor Arcam biedt dat een uitdaging die ze met plezier aangaan, zoals u zult kunnen zien en horen. Arcam – Bringing music and movies to life.. Arcam – Bringing music and movies to life.

De AVR550 is bij ons leverbaar voor € 3299,-.

AVR550 rear

2018-06-08T17:48:19+02:00