Luxe Anthem AV-receiver met 7.2-kanaals processor, 5-kanaals versterking, diverse streaming audio-mogelijkheden en natuurlijk Anthems nieuwe ARC Genesis akoestische correctie met vernieuwde inmeetmicrofoon

De Anthem MRX 540 is het instapmodel binnen de Anthem receivers, maar biedt de allerbeste basis om optimaal van media te kunnen genieten. Omdat Anthem receivers een bekroonde en goede naam hoog te houden heeft, is de MRX 540 voorzien van hoogwaardige componenten en de nieuwste snufjes om u thuis zorgeloos van perfect beeld en geluid te kunnen laten genieten. Natuurlijk zit de beroemde en unieke ARC (Anthem Room Correction) inmeetmicrofoon en bijpassende software weer in de verpakking. Hiermee zorgt Anthem dat de weergave volledig is aangepast op de akoestiek van uw eigen kijk- en luisterruimte.

Deze high-end Anthem receiver is in staat om 7.2 surroundkanalen weer te geven, heeft 5 eindversterkers aan boord, streamt alle muziek ter wereld via o.a. Airplay 2 en Google Chromecast en levert een krachtige 100 Watt vermogen per kanaal.
Het 7.2 voorversterkerplatform van de Anthem MRX 540 decodeert o.a. Dolby Atmos & DTS:X. Ter aanvulling kunnen extra versterkers, zoals de Anthem MCA GEN2 eindversterkers op de extra uitgangen worden aangesloten. Aan streamingopties geen gebrek, zoals (binnenkort) Spotify Connect en Roon, maar ook Bluetooth behoort naast Airpay2 en Googlecast tot de mogelijkheden van de MRX 540. Was het instellen in het verleden nogal eens een heisa, met de Anthem web gebruikersinterface zijn alle functies en instellingen met de smarttelefoon, tablet en PC toegankelijk. Ook kunnen 4 van de 5 interne eindversterkers opnieuw worden toegewezen, bijvoorbeeld ten behoeve van bi-amping.

De Anthem MRX  540 wordt geleverd inclusief microfoon en statief en kost € 2099.

Jubileumdeal: Nu voor €1835,-


Hoogtepunten van de Anthem MRX 540 receiver

7.2 Processor met 5 versterkerkanalen
32-Bit/768 kHz DAC (AKM AK4458VN)
Twee subwoofer-uitgangen
Wi-Fi / Ethernet mogelijk
IP en Serial Control
Dolby Atmos DTS:X Pro, DTS:X, DTS Virtual:X
HMDI eARC
Apple AirPlay 2
Google Chromecast (Audio)
Bluetooth v4.2
Dolby Vision
IMAX Enhanced
HDMI 2.0b & HDCP 2.2

Afmetingen: 43,2 x 36,4 x 15,3 cm  (BxDxH)

2022-02-16T18:29:30+02:00

Deel deze pagina!

Ga naar de bovenkant