Nieuwe Naim Uniti Atom

 

naimatom inputs

Daar is hij dan, de lang verwachte Atom van Naim, opvolger van de uiterst succesvolle UnitiQute.

De Atom is nog veelzijdiger en krachtiger dan zijn voorganger en ziet er fantastisch uit. Uiteraard laat ook de geluidskwaliteit niets te wensen over. Succes gegarandeerd dus!

Lees meer...

Audioshow met Piega Coax en Gato Audio
 

PWR-222 setupPiega

Van Duppen Audio is de eerste winkel in Nederland die de geheel vernieuwde Piega Coax speakers heeft opgenomen in het assortiment. Uiteraard willen wij u die graag presenteren

Op 17 en 18 maart bent u van harte welkom voor de introductie. Importeur AV-tunes zal de Coax 711 demonstreren op een al even fraaie voor- eindversterker combinatie van Gato Audio.

Lees meer...

T+A R1000E all-in-one receiver

R1000E silver zwart
Nieuw in ons assortiment is de T+A R1000E, een combinatie van receiver, dac, netwerkspeler en cd-speler. Niet alleen is de speler multifunctioneel, maar behoort ook klankmatig tot de allerbeste all-in-one systemen op de markt. Een geduchte concurrent dus voor de andere topklasse all-in-one systemen van Naim, AVM en Moon. Welke de mooiste is of het beste bij uw wensen past beoordeelt u zelf, we hebben ze allemaal klaar staan!

Lees meer...

Nieuw: Naim Uniti Core muziekserver
 

Uniti Core 4

De Uniti Core is het eerste product binnen de nieuwe Uniti lijn.
De Core is ontwikkeld om het beste uit je cd’s te halen. De Core ript ze, geeft ze een plek en labelt ze voor je, alles zonder tussenkomst van een computer. Het is een hoogwaardige en gemakkelijke oplossing om je muziekcollectie te beheren.   Lees meer...

Nieuwe Rega Brio-2017
 

rega-brio-2017-remote

De Brio-2017 is een simpel ogende, kleine versterker. In werkelijkheid is het een geweldig presterende versterker voor (te) weinig geld!

De Rega Brio 2017 is een doorontwikkeling van de veel geprezen Brio-R.   Lees meer...

Nieuw: Questyle

questyle-qp1r-duoNieuw in ons assortiment is Questyle. De afgebeelde QP1R is een uiters fraai gemaakte en een van de best klinkende mobiele audiospelers op de markt.

Verder maakt Questyle ook op topklasse DAC/hoofdtelefoonversterkers, waarvan wij de CMA600i hebben opgenomen.
Lees meer...

Nieuw: Gato Audio DIA 250Sm
DIA-250S blk

De Gato DIA-250S is een prachtig ontworpen versterker van Deense makelij, voorzien van hoogwaardige D/A-converter. Dankzij State-of -the-art classe D technology levert de versterker niet alleen heel veel vermogen, maar tevens een zeer overtuigende, analoge geluidskwaliteit.

Lees meer...

Page 1 of 5

Van-Duppen-Merken

Scroll to Top