Bayan Soundscene

Bayan Soundscene – waterbestendige Bluetooth-speaker

soundscene-6

SoundScene is een draagbare (spat)waterdichte Bluetooth luidspreker, voor binnen- en buitengebruik die tegen een stootje kan.

De ingebouwde accu levert tot 8 uur energie aan dit luidsprekersysteem, dat met met 20 watt aan stereo vermogen in staat is om een krachtig geluid voort te brengen. Ook ontbreekt een standaard lichtnetaansluiting niet. Het geluid wordt onder 270 graden afgestraald voor een goede spreiding.

De water- en schokbestendige Soundscene is niet alleen de ideale speaker voor buiten of anderweg, maar ook zeer praktisch voor binnenhuis, bijvoorbeeld voor op de badkamer waar vaak geen stopcontact aanwezig is.

Bayan Soundscene           Soundscene portable

Een unieke feature van de Soundscene is de ingebouwde RF ontvanger/zender. Als één SoundScene™ als RF zender wordt ingesteld, dan kunnen er tot 7 andere SoundScene’s middels RF worden gekoppeld aan de zender. De minimale afstand tussen de zendende SoundScene™ en de ontvangende SoundScene’s bedraagt 30 meter. Dit houdt in dat met een aantal SoundScene’s een groot gebied met een diameter van maar liefst 60 meter van muziek kan worden voorzien. De toepassingen zijn legio… Het BT device waarmee de muziek wordt gestreamd naar de ontvangende SoundScene™ regelt centraal ook het volume van alle gekoppelde SoundScene’s™.

De Bayan Soundscene kost €259,-

Soundscene connections  Bayan Soundscene box

2012-08-04T09:18:51+00:00