Rega RP6

Rega RP6 draaitafel

rega rp6 1

De Rega RP6 is ontworpen voor uitzonderlijke prestaties, ver voorbij de verwachtingen die je in deze prijsklasse zou mogen hebben. De RP6 is door diverse toonaangevende audio-magazines dan ook uitgeroepen tot beste speler in zijn klasse en “product of the year” 

De RP6 combineert ontwerpkwaliteit met betrouwbaarheid en gebruikersgemak in een product dat levenslang muzikaal plezier kan bieden. Dankzij het weglaten van overbodige toevoegingen en gimmicks heeft Rega zich opnieuw kunnen richten op de essentiële onderdelen die zorg dragen voor een accurate weergave.
rega tt-psu

De draaitafel is voorzien van een RB303 toonarm en een 24V motoronderdeel dat zorgt voor lage vibratie en lage ruis, individueel met de hand getuned om vibraties nog verder terug te dringen.

De meegeleverde TT-PSU voeding zorgt voor een gebalanceerde 24V AC signaal, waarbij de voeding zorg draagt voor minder dan 0,05% vervorming en een aansturing van het anti-vibratie circuit dat in de PCB-motor vna de RP6 ingebouwd is. De combinatie van minimalistisch design en hoge kwaliteit onderdelen zorgt voor een gegarandeerde levensduur van vele jaren.

RP6 is in 3 kleuren verkrijgbaar: zwart, wit en rood.
De RP6 wordt geleverd inclusieef TT-PSU voeding en kost €1349,-
De RP6 incl. RegA Exact element (€399,-) kost €1595,-
regA-rp6-red

rega rp6 w

2017-09-29T06:50:19+00:00