Piega TMicro 6

Piega TMicro 6

Piega Tmicro6

De Piega TMicro luidsprekerserie behoort tot de instapreeks van dit Helvetisch merk. De behuizingen zijn dankzij een ingewikkeld technisch procedé gemaakt uit één blok aluminium. De boven- en onderzijde zijn open en worden afgesloten door een nauwkeurig op maat gemaakte aluminium bodem- en afdekplaat. Dit geeft het geheel een bijzondere stijfheid, ondanks een zeer dunne wand van slechts enkele millimeters dik.

De TMicro 6 is de nieuwste en krachtigste luidspreker in deze serie. De afmetingen van de luidsprekerkast zijn t.o.v de TMicro 5 aan alle zijden iets toegenomen, waardoor een extra basluidspreker geplaats kon worden. Desondanks blijft de luidspreker een zeer elegante en ranke verschijning.

Achter het smalle, afgeronde frontje dat de hele hoogte en breedte beslaat, bevinden zich drie 10 cm MDS basluidsprekers en een 26mm LDS dome tweeter. In de vloerstaande zuilluidspreker worden de lage tonen ondersteund door een basreflexpoortje dat zich ook achter het front bevindt. Ondanks het bescheiden formaat weten deze luidsprekers een heel volwassen geluid te produceren en zijn ze in staat tot behoorlijke grote dynamieksprongen en bovengemiddeld hoge belastbaarheid.

Kortom een makkelijk plaatsbare (h)eerlijke klinkende allrounder die een grootse weergave met kleine afmetingen weet te combineren.

De luidsprekers zijn leverbaar in aluminium blank, zwart of wit en kosten €999,- per stuk.

2017-10-11T14:36:42+00:00