Naim Superuniti all-in-one speler

naim superuniti 1

Er is een wetmatigheid die zegt dat echte high-end audio alleen uit gescheiden componenten kan bestaan. Maar nu niet meer. NaimUniti demonstreerde al dat grootse audioprestaties en veelzijdigheid hun plek kunnen krijgen in één stijlvolle behuizing. De nieuwe SuperUniti gaat nog een stap verder, verscheurt de wetboeken en komt met de ‘grote jongens’ spelen…

Alles-in-één is niet alleen maar een geïntegreerde versterker met een paar ingebouwde bronnen. SuperUniti kan het echt allemaal. Je moet een lange adem hebben om alle talenten op te sommen: SuperUniti is een geïntegreerde draadloze UPnP™ netwerkstreamspeler, USB audiospeler, iPod en digitale iPhone connectiviteit , internet radio, DAB + radio, FM radio, digitale en analoge inputs, digitaal-analoogconverter met zero jitter technologie én Spotfiy Connecten Bluetooth Apt-X. Een krachtige stereo 80 Watt eindversterker zorgt ervoor dat de luidsprekers optimaal kunnen presteren. En om de tijd niet uit het oog te verliezen – wat vanzelfsprekend makkelijk gebeurt- terwijl je van de muziek geniet – een klok en wekker.

De SuperUniti zou wel eens alle veelzijdigheid op audiogebied kunnen huisvesten die je ooit nodig zult hebben. Maar veelzijdigheid is niets zonder kwaliteit, en dat is waar Naim’s veertig jarige audio-expertise om de hoek komt kijken. SuperUniti doet niet alleen alles, hij doet dat met briljante helderheid en aangrijpende emotie. Muziek uit elke bron, van internetradio via analoge input tot aan digitale streams, wordt afgespeeld met echte muzikale kwaliteit. Uiteraard is alles te bedienen via de kostenloos beschikbare Naim besturings app (voor IOS en Android). Kwaliteit en gebruiksgemak gingen nog nooit zo goed samen.

De SuperUniti is uitverkocht. We wachten momenteel op de opvolger, de Uniti Nova. naim superuniti 4

naim superuniti 2

naim superuniti 3

 

2017-10-11T14:00:28+00:00