Naim CD5xs CD-speler

naim cd5xs front 10pc

De CD5 XS maakt gebruik van de expertise die NAIM heeft opgedaan bij het ontwikkelen van vorige en meer kostbare modellen cd-spelers. De lade en het transportsysteem zijn geleend van de CDX2; een vertragend resonantie controlesysteem zorgt voor een solide ontkoppeling en demping.

De van gegoten zink en geperste aluminium vervaardigde behuizing met geanodiseerde voorzijde is een ontwikkeling die al gebruikt werd in de 5-serie, dit resulteerde in een energie absorberende behuizing die zelfs trillingen van buitenaf weet op te vangen. Naast de analoge uitgangen is de CD5 XS voorzien van een digitale S/PDIF BNC uitgang. Hierdoor is het mogelijk het ingebouwde analoge deel te overbruggen en deze direct aan te sluiten op een NAIM DAC.

Deze cd-speler maakt gebruik van dezelfde software als de CDS3 referentie cd-speler wat garant staat dat de CD5 XS alle informatie van de disc afleest en die op een muzikale en eerlijke manier weergeeft. Hierbij moet toegevoegd worden, dat er speciale zorg is uitgegaan naar de gebruiksvriendelijkheid van dit apparaat, de bediening is zowel logisch als intuïtief. De CD5 XS is zelfs voorzien van een mogelijkheid om het display uit te zetten, voor een verbeterde afspeelkwaliteit en een mogelijkheid om ongewenste albumtracks over te slaan.

De Naim CD5 XS toont alle NAIM kwaliteiten van natuurlijke muziekreproductie, flexibiliteit en betrouwbaarheid binnen het bereik van een groeiend aantal muziekliefhebbers.

naim cd5xs rear panelcd5xs naim cd5xs front 3 4

 

2017-10-11T13:59:40+00:00