Mitchell & Johnson

Mitchell & Johnson 2017-09-26T10:58:59+00:00

Mitchell & Johnson produceert uitstekende hifi apparatuur die niet de wereld kost. Goede hifi moet betaalbaar en bereikbaar zijn. Het bedrijf streeft ernaar om voor de best mogelijke prijs maximale kwaliteit te bieden.

Mitchell & Johnson is een Britse hififabrikant, die in 2011 werd opgericht door Paul Mitchell en David Johnson. Deze beide mannen hebben een passie voor muziek en zijn de mening toegedaan dat muziek door iedereen gehoord en beluisterd moet worden op de manier zoals de artiest het heeft bedoeld. Paul Mitchell, een professioneel muzikant, voelde zich daarom geroepen om betaalbare hifi te ontwikkelen, die een hoogwaardige geluidskwaliteit biedt en die recht doet aan de muzikale intenties van de uitvoerende(n).

Mitchell & Johnson ontwikkelt en ontwerpt producten die er goed uitzien en doen wat ze moeten doen. Het bedrijf streeft ernaar om voor de best mogelijke prijs maximale kwaliteit te bieden. De producten van Mitchell & Johnson bieden altijd de beste features en state-of-the-art technologie om zo haar eindgebruikers up to date te houden in de snel ontwikkelende wereld van de digitale audio.

Met de komst van de streamingtechnologie en het wijdverbreide gebruik van mobiele smart-apparaten, is de toegang tot uw muziek en de controle over waar u naar wilt luisteren groter dan ooit. De producten van Mitchell & Johnson helpen u om dit te maximaliseren. State-of-the-art technologie gecombineerd met een klassiek hifi design voor een betaalbare prijs is haar propositie.

De producten van Mitchell & Johnson hebben awards gewonnen en worden wereldwijd geprezen voor de uitstekende geluidskwaliteit en betaalbare prijs, zo ook door ons!