Arcam CDS27

Arcam CDS27 CD/SACD/Netwerk-speler

 
 
Arcam CDS 27

 
De CDS27 is een geweldig apparaat waar we lang op hebben moeten wachten. Het combineert een audiophile SA-CD-speler met volwaardige high-resolution netwerkspeler en ondersteuning van de streamingdiensten Tidal, Qobuz, Deezer en internetradio.

Voor de omzetting van digitaal naar analoog maakt de CDS27 gebruik van de toonaangevende Burr Brown PCM1794 digitaal naar analoog converter (DAC). De hoogwaardige DAC wordt gecombineerd met een uiterst nauwkeurige klok, die digitale jitter (tijdsfouten) tot een minimum weet te beperken.

Ook de voeding is speciaal ontworpen voor optimale prestatie. De CDS27 is voorzien van discrete en aparte voedingen voor het loopwerk, analoge audio en DAC circuits. Hierdoor weren de verschillende secties zonder elkaar te beïnvloeden.

Zoals alle FMJ apparaten heeft Arcam zeer veel ervaring om de prestaties van deze volgende generatie speler te maximaliseren. Als voorbeeld wordt de gevoelige elektronica van de CDS27 beschermd door een gedempte behuizing en chassis om schadelijke microfonie trillingen vrijwel te elimineren.

Naast CD’s speelt de CD27 ook SACD’s af. Deze Direct Stream Digital (DSD) discs hebben een veel hogere rezolutie dan gewone cd’s waardoor meer subtiele details hoorbaar worden met als resultaat een natuurlijker geluid.

De CDS-27 is echter veel meer dan gewoon een CD speler. Hij is voorzien van een formidabele netwerkspeler die je bedraad of via Wi-Fi op je newerk aansluit. De CDS-27 is compatible met UPnP en CIFS audio streaming standards, zodat dit het ideale apparaat is om muziek (tot 192 kHz/24 bit) weer te geven die is opgeslagen op NAS drive, laptop, PC of Mac.

De Arcam CDS27 kost €965,-
Arcam CDS 27 reararcam-cds27-apparcam-cds27-side

2017-09-28T10:50:32+00:00